Elikkä täällä on tietoa Yhdestä lempi-elokuvistani High School Musicalista!1. elokuvassa Troy Bolton ja Gabriella Montez menevät
uuden-vuoden juhliin ja päätyvät laulamaan karaokea yhdessä lavalle. Aluksi molempia jännittää kamalasti, mutta sitten he alkavat tottua siihen ja he äänensä sointuivat täydellisesti toisiinsa. Viikon päästä koulu oli alkanut East High'n lukiossa. Troy on koulunsa koripallo-joukkueensa kapteeni ja joukkueensa 1. Hänen paras kaverinsa on Chad. Gabriella tulee uutena oppilaana kouluun ja Troy alujksi ihmetteli miten Gabriella voisi olla siellä. Sharpay ja Ryan Evans haluavat saada talvi-musikaalin pääosat, niin kuin he saavat aina, mutta tällä kertaa se ei olekkaan heille niin helppoa, koska Troy ja Gabriella osallistuvat myös musikaaliin.

2. elokuvassa kesä tulee ja East High'n oppilaat hakevat kesätyötä. Troy ja muut hänen koripallo-joukkueensa pelaajat pääsevät töihin keittöön ja Gabriella pääsee uima-altaalle hengenpelastajaksi.
Sharpay ei puolestaan tee kesätöitä, mutta hänellä on omat suunnitelmansa Troyn varalle. Hän on kuullut Troy laulavan Gabriellan kanssa ja aikoo suostutella Troyn laulamaan itsensä kanssa ja etteivät muut Troyn ystävät eivät saisi esiintyä lainkaan. Ryan alkaa kyllästyä määräilevään sisareensa ja alkaa olla Troyn ystävien kanssa.

3. elokuvassa East High'n oppilaat valmistuvat koulustansa ja edessä on päättäjäiset, koulun näytelmä ja musikaali. Gabriellalla taas on omat murheensa, koska hän muuttaa opiskelemaan todella kauas East High'istä. Gabriella on lisäksi vielä luvannut Troylle, että tulee tanssiasiin, mutta ei tulekkaan. Musikaalissa Troyn ja Gabriellan pitäisi laulaa yhdessä, mutta kun Gabriella ei ilmesty paikalle, Sharpay saa Gabriellan paikan. Mutta kun Troykaan ei tule, niin Jimmy (Troyn vara-näyttelijä) laulaa lopulta Sharpayn kanssa.


Elokuvien näyttelijät:

Troy Bolton - Zac Efron
Gabriella Montez - Vanessa Anne Hudgnes
Sharpay Evans - Ashely Tisdale
Ryan Evans - Lucas Grabeel
Taylor McKessie - Monique Coleman
Chad Danforth - Corbin Bleu
Kelsi Nielsen - Olesya Rulin
Neiti Darbus - Alyson Reed
Jack Bolton - Bart Johnson
Zeke Baylor - Chris Warren jr.
Jason Cross - Ryne Sanborn
Martha Cox - Kaycee Stroh
Jimmy 'The Rocket' Zara - Matt Prokop (Tuli 3. elokuvassa)
Donny - Justin Martin (Tuli 3. elokuvassa)
Tiara - Jemma McKenzie-Brown (Tuli 3. elokuvassa)
Gabriellan äiti  - Socorro Herrera
Troyn Äiti - Leslie Wing


Ja tässä on kuvia:

2061677.jpg

2061679.jpg

2061681.jpg

2061683.jpg

2061687.jpg
  2061689.jpg

2061696.jpg  2061697.jpg

2061699.jpg

2061701.jpg

2061703.jpg

2061706.jpg

hsm.jpg hsm image by GhonlaDangevilpromo03.jpg HSM image by kailinkardashian
Tulee lisää myöhemmin...


Ja muista:
2060042.jpg